fbpx

Pogoji nagradnih iger


Praznični Giveaway

Splošni pogoji nagradne igre #PRAZNIČNIGIVEAWAY (1+1 vinjeta 2021, 5x ovitek za telefon)

1. Organizator nagradne igre je Ibis Trade d.o.o. Obrtniška 4; 1290 Grosuplje; ID za DDV: SI89630963 – v nadaljevanju »Organizator«.

2. Trajanje in potek nagradne igre #PRAZNIČNIGIVEAWAY (1+1 vinjeta 2021, 5x ovitek za telefon): Nagradna igra poteka od 7. 12. 2020 do 21. 12. 2020. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 7. 12. 2020 do 21. 12. 2020 do polnoči. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajenca 23. 12. 2020 na spletnem mestu https://www.facebook.com/mobystyle.si.

3. Nagrada: V nagradnem skladu je 7 (sedem) nagrad – Kot glavno nagrado podarimo 2x vinjeti 2021 (1+1), nagrajenec prejme obe in (5) petim izžrebancem 5 (pet) krat ovitek za telefon po izbiri vsakega izžrebanca. Sponzor nagrad je Ibis Trade d.o.o., Obrtniška 4, 1290 Grosuplje. Vrednosti nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

4. Udeleženec nagradne igre: Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo pravila in se strinjajo, da bodo njihovi podatki v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Trgovina Mobystyle in profilu Instagram @trgovinamobystyle, ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da na našem Facebook in Instagram profilu pod objavo označijo prijatelja, kateremu bi podarili vinjeto 2021, všečkajo objavo na obeh profilih in postanejo naši sledilci, hkrati pa obiščejo spletno stran www.mobystyle.si in pod izbranim ovitkom v kategoriji DODATNA OPREMA, pustijo svoj komentar »Božiček, želim si ta ovitek.« V žrebu sodelujejo vsi tisti, ki vse pogoje nagradne igre opravijo. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Ibis Trade d.o.o. in njihovi ožji družinski člani.

5. Razglasitev nagrajenca: Nagrajenci bodo po končanem žrebanju, ki bo 23. 12. 2020, razglašeni na spletnem mestu https://www.facebook.com/mobystyle.si. Nagrajenci se morajo na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: ime, priimek in rojstni datum. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

6. Mladoletnost nagrajenca: V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

7. Prijava nagrade davčnemu organu: Ker vrednost podeljenih nagrad presega 42€, je nagrajenec dolžan posredovati svojo davčno številko. Nagrado je potrebno prijaviti v davčno osnovo v davčnem letu. Akontacijo dohodnine plača organizator nagrade.

8. Prevzem nagrade: Prevzem nagrad bo ali v eni izmed naših odprtih poslovalnicah po Sloveniji ali na sedežu podjetja, oziroma bo poslana na domač naslov nagrajencev. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, – se nagrajenec ne želi fotografirati z nagrado v poslovalnici, -ne želi javno objaviti fotografije z nagrado. Prav tako se nagrajenci strinjajo, da se ob prevzemu nagrade fotografirajo. Strinjajo se tudi, da se le ta fotografija objavi izključno na mestu Facebook profila Trgovina Mobystyle ter na Instagram profilu @trgovinamobystyle.

9. Žrebanje: Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: – Jože Grdadolnik, predsednik komisije – Aleš Goričanec, član komisije – Kaja Bajt, član komisije.

10. Sprememba pravil: Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

11. Obvezujoča pravila: Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na naši spletni strani www.mobystyle.si (Pogoji nagradnih iger). Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

12. Varovanje osebnih podatkov: Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da, do preklica sodelujočega, vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov nagrajenih in registriranih uporabnikov izključno za namene obveščanja o nagradni igri in namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter druge namene trženja Organizatorja. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.


SAMSUNG GIVEAWAY (Ostani Zdrav – Ostani Aktiven)

Splošni pogoji nagradne igre #SAMSUNGGIVEAWAY (Ostani Zdrav – Ostani Aktiven)

 1. Organizator nagradne igre je Ibis trade d.o.o. Obrtniška 4; 1290 Grosuplje; ID za DDV: SI89630963 – v nadaljevanju »Organizator«.
 2. Trajanje in potek nagradne igre #SAMSUNGGIVEAWAY (Ostani Zdrav – Ostani Aktiven):

Nagradna igra poteka od 11. 11. 2020 do 25. 11. 2020. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 11. 11. 2020 do 25. 11. 2020 do polnoči. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajenca 27. 11. 2020 na spletnem mestu https://www.facebook.com/mobystyle.si/photos/a.1440196186194176/2779281132285668/.

 1. Nagrada:

V nagradnem skladu so 3 (tri) nagrade – Kot glavno nagrado podarimo pametno uro Samsung Galaxy Watch Active 2, za drugo izžrebanega pametno zapestnico Samsung Galaxy Fit-e in tretje izžrebanega brezžične slušalke znamke SBS. Sponzor nagrad je Janus trade d.o.o. Koroška cesta 53c, 4000 Kranj. Vrednosti nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

 1. Udeleženec nagradne igre:

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo pravila in se strinjajo, da bodo njihovi podatki v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Trgovina Mobystyle in profilu Instagram @trgovinamobystyle, ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da na našem Facebook in Instagram profilu pod objavo označijo prijatelja-e, s katerim/i bi svoj aktiven prosti čas najraje preživeli, všečkajo objavo na obeh profilih in postanejo naši sledilci. V nagradno igro so vključeni tudi vsi tisti, ki so v času nagradne igre v naših trgovinah kupile katerikoli Samsung aparat (na vezavo ali v prosti prodaji), le-te imajo prednost in gredo v takojšnji ožji krog žreba. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Ibis trade d.o.o. in podjetju Janus trade d.o.o..

 1. Razglasitev nagrajenca:

Nagrajenci bodo po končanem žrebanju, ki bo 27. 11. 2020, razglašeni na spletnem mestu https://www.facebook.com/mobystyle.si/photos/a.1440196186194176/2779281132285668/. Nagrajenci se morajo na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: imepriimek in rojstni datum. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

 1. Mladoletnost nagrajenca:

V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

 1. Prijava nagrade davčnemu organu:

Ker vrednost podeljenih nagrad presega 42€, je nagrajenec dolžan posredovati svojo davčno številko. Nagrado je potrebno prijaviti v davčno osnovo v davčnem letu. Akontacijo dohodnine plača organizator nagrade.

 1. Prevzem nagrade:

Sodelovanje pogojujemo z osebnim prevzemom nagrade, organizator bo sporočil v roku 8 dni od zaključka nagradne igre kje in kdaj se nagrada prevzame. Nagrajenci morajo ob prevzemu nagrade predložiti osebni dokument. Prevzem bo možen ali v eni izmed naših petih poslovalnicah po Sloveniji ali na sedežu podjetja. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, – se nagrajenec ne želi fotografirati z nagrado v poslovalnici/ne želi javno objaviti fotografije z nagrado. Prav tako se nagrajenci strinjajo, da se ob prevzemu nagrade fotografirajo. Strinjajo se tudi, da se le ta fotografija objavi izključno na mestu Facebook profila Trgovina Mobystyle ter na Instagram profilu @trgovinamobystyle.

 1. Žrebanje:

Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: – Jože Grdadolnik, predsednik komisije – Aleš Goričanec, član komisije – Kaja Bajt, član komisije.

 1. Sprememba pravil:

Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

 1. Obvezujoča pravila:

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled le v pisni obliki v naših petih poslovalnicah po Sloveniji (Supernova Šiška, Supernova Rudnik, TC Spar Medvode, TC Bršljin NM in Park Center Koper). Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

 1. Varovanje osebnih podatkov:

Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da, do preklica sodelujočega, vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov nagrajenih in registriranih uporabnikov izključno za namene obveščanja o nagradni igri in namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter druge namene trženja Organizatorja. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Nagradna igra je nastala v sodelovanju s podjetjem Janus Trade d.o.o.

Partner Telekoma Slovenije

Sklepanje pogodb za Telekom Slovenije.

Servis telefonov

Servis telefonov izven garancije.

Dodatna oprema

Prodaja dodatne opreme za telefone.

OBVESTILO O POŠTNI DOSTAVI NAROČENIH ARTIKLOV

Zaradi povečanega obsega pri Pošti Slovenije prihaja do zamud in daljših rokov dostave. Večji del pošiljk se dostavi normalno v 1 do 2 delovnih dneh.
Naročeno pošiljko lahko prevzamete tudi osebno na eni izmed naših treh brezstičnih točk (Mobystyle Rudnik, Šiška in Koper).
Prosimo za razumevanje in se vam zahvaljujemo za strpnost.