fbpx

Pogoji nagradnih iger


Božični Giveaway 2021

Splošni pogoji nagradne igre Božični Giveaway 2021

1. Organizator nagradne igre je Ibis Trade d.o.o. Obrtniška 4; 1290 Grosuplje; ID za DDV: SI89630963 – v nadaljevanju »Organizator«.

2. Trajanje in potek nagradne igre BOŽIČNI GIVEAWAY: Nagradna igra poteka od 16. 12. 2021 do 22. 12. 2021. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 16. 12. 2021 do 22. 12. 2021 do polnoči. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajenca 23. 12. 2021 na Facebook profilu Trgovina Mobystyle in Instagram profilu @trgovinamobystyle.

3. Nagrada: V nagradnem skladu je 5 (pet) nagrad: 1. 1x Pametni telefon znamke REALME GT Master Edition, sponzor nagrade je Realme Slovenije; 2. 2x Pametna ura znamke Forever Call Me 2, model KW-60 v roza in modri barvi s priloženima SIM karticami Telekoma Slovenije z dobroimetjem 5€, sponzor nagrade je podjetje BONAJO d.o.o.; 3. 1x Selfie pocket Ring, sponzor nagrade je podjetje Logista d.o.o. Vrednosti nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

4. Udeleženci nagradne igre: Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo pravila in se strinjajo, da bodo njihovi podatki v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Trgovina Mobystyle in profilu Instagram @trgovinamobystyle, ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da na našem Facebook in Instagram profilu pod objavo zaupajo svojo osebno izkušnjo, katero božično darilo iz objave na sliki bi najraje imeli oz. podarili svojim bližnjim (katere naj tudi označijo pod komentar). Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Ibis Trade d.o.o, Realme Slovenija, Bonajo d.o.o. in Logista d.o.o..

5. Razglasitev nagrajenca: Nagrajenci bodo po končanem žrebanju, ki bo 23. 12. 2021, razglašeni na Facebook profilu Trgovina Mobystyle in IG profilu @trgovinamobystyle. Nagrajenci se morajo na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: ime, priimek in rojstni datum. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

6. Mladoletnost nagrajenca: V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

7. Prevzem nagrade: Sodelovanje ni pogojeno z osebnim prevzemom nagrade in se pošilja po pošti. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, – ne želi javno objaviti fotografije z nagrado. Strinjajo se tudi, da se le ta fotografija objavi izključno na mestu Facebook profila Trgovina Mobystyle ter na Instagram profilu @trgovinamobystyle.

8. Žrebanje: Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: – Jože Grdadolnik, predsednik komisije – Aleš Goričanec, član komisije – Kaja Bajt.

9. Sprememba pravil: Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

10. Obvezujoča pravila: Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani organizatorja (Splošni pogoji nagradne igre). Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

11. Varovanje osebnih podatkov: Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da do preklica sodelujočega, vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov nagrajenih in registriranih uporabnikov izključno za namene obveščanja o nagradni igri in namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter druge namene trženja Organizatorja. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.


MOBYSTYLE PRAZNUJE

Splošni pogoji nagradne igre Mobystyle praznuje:

 1. Organizator nagradne igre je Ibis Trade d.o.o. Obrtniška 4; 1290 Grosuplje; ID za DDV: SI89630963 – v nadaljevanju »Organizator«.
 2. Trajanje in potek nagradne igre Mobystyle praznuje:

Nagradna igra poteka od 07. 10. 2021 do 8. 10. 2021 (polnoči). Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo 3 nagrajencev 11. 10. 2021 (ponedeljek) na Facebook profilu Trgovina Mobystyle.

 1. Nagrada:

V nagradnem skladu so 3 (tri) nagrade – Huawei brezžične bluetooh služalke Freebuds Lite, 2x Mobystyle darilni bon v vrednosti 25€.

Vrednosti nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

 1. Udeleženec nagradne igre:

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo pravila in se strinjajo, da bodo njihovi podatki v primeru izžrebanosti objavljeni na Facebook strani Trgovina Mobystyle, ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da na našem Facebook profilu pod objavo napišejo koliko let praznuje Mobystyle.

Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Ibis Trade d.o.o.

 1. Razglasitev nagrajenca:

Nagrajenci bodo po končanem žrebanju, ki bo 11. 10. 2021, razglašeni na Facebook profilu Trgovina Mobystyle. Nagrajenci se morajo na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: imepriimek in rojstni datum. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

 1. Mladoletnost nagrajenca:

V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

 1. Prijava nagrade davčnemu organu:

Vrednost podeljene nagrade ne presega 42€, zato ga ni potrebno prijaviti v davčno osnovo v davčnem letu.

 1. Prevzem nagrade:

Sodelovanje pogojujemo z osebnim prevzemom nagrade, organizator bo sporočil v roku 8 dni od zaključka nagradne igre kje in kdaj se nagrada prevzame. Nagrajenci morajo ob prevzemu nagrade predložiti osebni dokument. Prevzem bo možen v eni izmed naših petih poslovalnicah po Sloveniji. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, – se nagrajenec ne želi fotografirati z nagrado v poslovalnici/ne želi javno objaviti fotografije z nagrado. Prav tako se nagrajenci strinjajo, da se ob prevzemu nagrade fotografirajo. Strinjajo se tudi, da se le ta fotografija objavi izključno na mestu Facebook profila Trgovina Mobystyle ter na Instagram profilu @trgovinamobystyle.

 1. Žrebanje:

Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: – Jože Grdadolnik, predsednik komisije – Aleš Goričanec, član komisije – Kaja Bajt.

 1. Sprememba pravil:

Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

 1. Obvezujoča pravila:

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani organizatorja (Splošni pogoji nagradne igre). Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

 1. Varovanje osebnih podatkov:

Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da do preklica sodelujočega, vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov nagrajenih in registriranih uporabnikov izključno za namene obveščanja o nagradni igri in namene obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter druge namene trženja Organizatorja. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.


Partner Telekoma Slovenije

Sklepanje pogodb za Telekom Slovenije.

Servis telefonov

Servis telefonov izven garancije.

Dodatna oprema

Prodaja dodatne opreme za telefone.