fbpx
Hot

Bluetooth zvočnik Urbanista Sydney

39,99

Bluetooth zvočnik, TWS, IPX5, Olive Green (olivno zelen)
Šifra: 7350088302941 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Izjemen prostorski zvok
Poskrbite, da zabava nikoli ne umre z zvočnikom Urbanista SYDNEY in ga prinesite s seboj, kamor koli se odpravite! Odlična Bluetooth 5.0 povezava omogoča enostavno predvajanje vsebin, vgrajeni gumbi pa olajšajo upravljanje z zvočnikom. Zvočnik je tudi IPX5 vodoodporen, zato ste lahko brez skrbi da bi mu rahel stik z vodo kakorkoli škodoval. Odlikuje ga tudi funkcija TWS (True Wireless Stereo) in s tem tudi možnost povezovanja dveh zvočnikov skupaj, ter ustvarjanje popolnega prostorskega zvoka.
Urbanista SYDNEY svojo notranjo tehnologijo in funkcionalnost, pokriva s čudovito minimalistično silhueto. Eleganten zvočnik je na voljo v štirih različnih barvah: Midnight Black, White Mist, Rose Gold in Olive Green.
Kristalno jasen zvok z globokimi basi
Urbanista SYDNEY je razvit v tesnem sodelovanju z uglednim avdio inženirjem Axelom Grellom. Rezultat tega sodelovanja je kristalno jasen zvok z globokimi basi. Kljub temu, da ga pri njegovi majhni velikosti spravite v žep, boste vseeno dobili impresivno kakovost zvoka. Pokažite tudi drugim, kaj vse zmore ta zvočnik!
Kompatibilen je z vsemi Android in iOS napravami, njegova vgrajena baterija pa ima avtonomijo za več kot 5 ur neprekinjenega predvajanja, zato boste lahko vsaki zabavi dodali pravo razpoloženje in ambient.
O znamki Urbanista
Znamka Urbanista se je rodila leta 2010 v Stockholmu na Švedskem iz ljubezni do mest in mestnega življenja. Naša barvita ponudba avdio izdelkov z življenjskim slogom vključuje slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa, TWS brezžične slušalke in Bluetooth zvočnike, vsi izdelki pa se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in vrhunskim dizajnom. Navdih črpajo iz največjih svetovnih mest in temeljijo na skandinavski tradiciji oblikovanja. Naši izdelki so elegantni, moderni in zvenijo odlično – zagotavljajo zvok za življenje v gibanju.
Tehnične specifikacije
Ključne funkcije:
Tehnologija TWS (True Wireless Stereo)
IPX5 vodoodpornost
Različica Bluetooth: 5.0
Možnost povezovanja dveh zvočnikov skupaj
Vgrajeni gumbi za upravljanje
Čas predvajanja z enim polnjenjem: 5 ur
Moč: 3 W
Združljivost s sistemoma Android in iOS
Specifikacije:
Moč: 3 W
Kapaciteta baterije: 600 mAh
Tip baterije: litij-ionska
Čas predvajanja: 5+ ur
Čas polnjenja: 1,5 ur
Vhod za polnjenje: microUSB
Vhod za povezovanje z napravami: AUX-in
Delovno območje: 10+ m
Gonilnik: 40 mm
Frekvenčno območje: 80Hz – 20 KHz
Občutljivost: 80dB +/- 3dB
Impedanca: 4 ± 3 % Ω
Barva: Olive Green (olivno zelen)
Garancija: 12 mesecev
Kaj je v paketu: zvočnik Urbanista Sydney, microUSB kabel za polnjenje, navodila za uporabo;
Produkt ste dodali v košarico.: