fbpx

Ponosni lastniki Zlate bonitetne ocene odličnosti 2020

Analitična hiša Bisnode d.o.o. s pomočjo partnerske družbe bonitetne hiše Dun & Bradstreet v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in se ponaša z večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti in to v 19-ih evropskih državah, vključno s Slovenijo.

Zlata bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost podjetij. Temelji na računovodskih izkazih gospodarskih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti prejmejo le podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

In tako se s ponosom, po analizah za leto 2020, v najvišji razred AAA, med 6,92% podjetij, ki zlato odličnost izkazujejo že tri leta zapored, uvršča tudi naše podjetje IBIS TRADE D.O.O.

Deli članek