(Nakupovalni listek)
  • YouTube
  • facebook
logo-moby-2016-88 icona oprema

Oprema

icona veleprodaja

Veleprodaja

Torba za prenosnik 13,3''
SKU: Torba za prenosnik 13,3''


36,48 €
Nudimo vam brezplačno poštnino.

na zalogi

Neverjetno ugodna torba za prenosnik 13,3''


Trendovska torba je namenjena varnemu prenašanju prenosnikov do velikosti 13,3 palcev. Primerna je tudi za prenašanje vseh tabličih računalikov, lahko pa jo uporabljate kot vsakodnevno torbo. Na sprednji strani pa ima dodaten večnamenski predal z zadrgo, ter predal za gsm aparat. 

Med zelo pomembne dodatke za prenosnike spada zaščita prenosnika pred zunanjimi vplivi. Če želite prenosniku dolgo življenjsko dobo, ga morate primerno zaščititi.

Torba za prenosnike 4- OK sodobnega dizajna je oblikovana namensko. To pomeni, da boste v njej dobili predale in pregrade, ki so potrebni za shranjevanje prenosnika, miške in drugih malenkosti. Na sprednji strani ima torba dodaten predal, ki je namenjen shranjevanju dokumentov, mobilnega telefona in podobnih stvari. V torbi je poleg prenosnika velikosti do 13,3" še dovolj prostora za prenašanje kakšnih dokumentov, map ali knjig.

Zunanje stranice so podložene z mehko oblogo, ki preprečuje fizične poškodbe. Torba se zapira na zadrgo, držalo pa je iz umetnega materiala in podloženo.

Za boljše delovanje ta stran uporablja piškotke. Več o piškotkih.