O NAS

Naše krovno podjetje Ibis Trade je bilo ustanovljeno leta 1999 in od takrat smo uradni posrednik za Telekom in njegovo ponudbo. Našo prvo trgovino smo odprli v Mercator Centru v Šiški, nadaljevali z drugo v kleti Hale A v BTC, potem pa se samo še širili. Danes se našim strankam posvečamo v štirih poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Novem mestu, naša ekipa pa obsega 16 mladih fantov in deklet, ki so prijazni, strokovni in v svojem poslu dobro podkovani.

onas

Vselej se trudimo, da vam poiščemo najugodnejšo rešitev ali paket ter vam pomagamo z našimi servisnimi storitvami.
V vsem tem času smo doživeli velik napredek mobilne telefonije.

cuk-raglja-mobystyleŠe pomnite, kako ste se klicali in si pošiljali sporočila po rumenem Mobi Čuk, kot je bil poimenovan Sagem RC1815, in kakšna velika prodajna uspešnica je bila Mobi Reglja Ericsson GA628. Potem smo si vsi želeli, da bi mobilnik lahko stlačili v žep, zato se nismo mogli upreti privlačnosti majhnih Samsungov SDH600 in Motorol V3. Nato so planet Zemlja začeli osvajati prvi UMTS telefoni z Motorolo A953 na čelu. Prvi mobilniki z ekranom na dotik so nas dodobra razočarali, saj niso delovali, kot so obljubljali. Prvi model, ki si je zaslužil to ime v vsej svoji polnosti, je bil Samsung Galaxy S1. Zdaj se družimo že z njihovo sedmo generacijo – S8. A, seveda! Vmes so nas dodobra zasvojili oblikovno in sistemsko dovršeni Applovi iPhoni, in to sta znamki, ki sta med slovenskimi kupci še danes najbolj priljubljeni. Čeprav kot pravi šef Joc, ima vsaka znamka svojega aduta, ki ga odlikuje kakšna prednost pred drugim. Zadnji Huaweijev P9 ima noro kamero z dvema lečama in zato je sposoben neverjetnih fotografij!
V časih, ko samo še drsimo s prsti gor in dol po facebooku, preverjamo maile in vreme, ter imamo po dva telefona, ki naše življenje delita na službo in zasebnost, pa je čutiti nostalgijo po starih dobrih časih, ko so telefoni omogočali samo klicanje in pisanje sms. Če bi imeli nove telefone, denimo, Nokie 3510, prve z barvnim displejem, bi šli za med. S tem retro primerkom bi se vsaj doma lahko uprli zasvojenosti s spletnimi vsebinami.
Pred petnajstimi leti, ko smo začeli, so vsi proizvajalci stremeli k čim manjšim telefonom. Bili so za tretjino manjši od današnjih najmanjših pametnih Samsungov, danes pa ima marsikdo spet (tanko) »opeko« in si ne zna predstavljati, da bi lahko preživel s čim manjšim.

anja-konic

ANJA KONIČ

 

Če štejem študentsko delo, sem v ekipi Mobystyle že slabe dve leti. Uživam v svojem delu saj je delo razgibano in polno novosti. Glede ekipe in naše povezanosti v podjetju same pohvale zato se tudi vsako jutro pripeljem z največjim veseljem v službo, kar se odraža tudi pri naših strankah in našem poslovanju! Seveda nismo le tehnološki norci in ima vsak tudi svoj prosti čas, katerega probamo čimbolj polno izkoristiti za svoje hobije ter sprostitev, tudi sama glede nato da sem po naravi kar deloholik. Glede aplikacij bi težko izbrala katero bi najbolj pogrešala saj sem kar aktivna na družbenih omrežjih. Na nek način je postala to naša stalnica in poklicna deformacija (seveda vse v mejah normale)

zaposlen-01

JOŽE GRDADOLNIK  

Sem šef, kot mi rečejo, Joc po domače, ki sem krmilo te barke skupaj z Alešem prevzel leta 2007. Zame je Mobystyle super najboljši team, drugače pa sem zasvojen s smučanjem, snowboardanjem, tenisom in mountainbikingom, skratka predvsem s športi v hribih. Spremlja me iPhone 6+, moje najljubše aplikacije pa so Shazam, Digitally Imported Radio, Navionics Hike&Bike, Tidal in Weather pro.

SERVISNE STORITVE

Nudimo vam vsa zunaj garancijska popravila in uspešno rešujemo najrazličnejše tragedije. V polno življenje nam je uspelo obuditi celo iPhone, ki se je na izletu povsem stopil s tablico čokolade, ta ga je namreč povsem oblila. Mimogrede še koristen nasvet: če vam telefon pade v morje oziroma slano vodo, ga je treba takoj razstaviti in sprati s sladko vodo.

servis

zan-mobystyle

ŽAN MESOJEDEC

 

S Mobystylom sem sodeloval že prej, pred pol leta pa sem se vnovič vrnil, ker so mi všeč Mobystylovi delovnik, kolektiv in dobra redna plača. V prostem času igram nogomet, hodim na fitnes, fotografiram, grafično oblikujem in kuham. Spremlja me Samsung Alpha, ker enostavno dela, zato nimam potrebe po katerem drugem. Uporabljam FB, Instagram, Viber, Gmail in Google maps.

zaposlen-08

ALEŠ GORIČANEC

 

Pri Mobystylu sem od leta 2001, skupaj z Jocem pa ga vodiva od leta 2007. Velik del mojega dela predstavlja servis mobilnih telefonov, kjer se z Žanom dnevno ukvarjava z različnimi težavami, ki pestijo naše stranke. Tudi meni je kot vsem pri nas všeč naš kolektiv, moji hobiji so pa predvsem tenis in nogomet. Sam trenutno uporabljam iPhone 6. Od aplikacij na telefonu pa bi najbolj pogrešal Viber.

DODATNA OPREMA

V naših poslovalnicah imamo široko izbiro dodatne opreme za telefone, ki je obvezna oprema vsakega telefona. Tako kot večina naših strank smo tudi mi prepričani, da med obvezno dodatno opremo vsakega telefona sodijo: silikonski ovoj, zaščitno steklo in etui ter dober polnilec za v avto. Dodatno opremo lahko kupite v naših poslovalnicah ali pa jo naročite preko spleta v naši spletni trgovini.

dodatna

 VELEPRODAJA 

V svojem urejenem skladišču nudimo možnost prodaje dodatne opreme tudi ostalim trgovinam. Naročanje je enostavno preko spletne trgovine, kjer imajo večji nakupi tudi svoje ugodnosti. V bližnji prihodnosti bomo posodobili tudi spletno trgovino, da bo še bolj pregledna in uporabna za naročanje preko pametnih naprav.

veleprodaja

 

zaposlen-03

DEJAN BARBULOVIČ

 

Za mano je že 11 let dela pri Mobystylu. To je moja sanjska služba, za katero podpišem pogodbo do penzije. Zakaj? Vse je super. Sodelavci so top, sploh pa sodelavke. Všeč mi je tudi delovnik, ker si ga lahko sam prilagajam. Moj edini zanesljivi spremljevalec, ki neumorno in brez jamranja stoično prenaša vse moje (zlo)rabe, je Apple iPhone 7+. S svetom komuniciram z Vibrom, Skypom, iMessage, FB in Instagramom. Moji hobiji so služba, služba in – služba.

KONTAKT

Ibis Trade d.o.o., Celovška 280, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI89630963, Matična št.: 14225700, TRR: DBS d.d.  SI56 19100-0010124720.

IZBERI NASLOVNIKA

VAŠE IME

VAŠ E-POŠTNI NASLOV

VAŠE SPOROČILO