SERVIS MOBILNIH TELEFONOV LJUBLJANA

Nudimo vam vsa zunaj garancijska popravila in uspešno rešujemo najrazličnejše tragedije glede gsm servis mobilnega telefona.

Naš gsm servis ima največ dela z menjavo stekel, servis mobilnih telefonov je potreben zaradi padca telefona na tla oziroma, da ga dobi v usta hišni ljubljenček. Menjava stekel pri mobilnih telefonih naredimo natančno, hitro in ugodno.  Mobitel servis omogoča menjavo razbitega stekla iPad.  iPad z razbitim steklom oziroma neodzivnim touch screenom je lahko nevarna, zato priporočamo čim prejšnjo menjavo zaslona. Poleg menjave ipad stekel nudimo tudi ostale servisne storitve iPhonov. 

Nudimo vse vrste gsm popravil in gsm servis: servis telefonov Samsung, servis HTC telefonov, servis LG telefonov in servis za vse ostale znamke mobilnih telefonov.

Servis telefonov je v Ljubljani, prevzemna mesta pa so tudi v Novem mestu in Kopru. 

 

ZA GSM SERVIS POKLIČI: 031 31 31 31     servis@mobystyle.com

MOBITEL SERVIS

Nudimo vam vsa zunaj garancijska popravila in uspešno rešujemo najrazličnejše tragedije. V polno življenje nam je uspelo obuditi celo iPhone, ki se je na izletu povsem stopil s tablico čokolade, ta ga je namreč povsem oblila. Mimogrede še koristen nasvet: če vam telefon pade v morje oziroma slano vodo, ga je treba takoj razstaviti in sprati s sladko vodo. Za servis mobilnih telefonov skrbita Aleš in Žan.

Gsm servis

ALEŠ GORIČANEC

 

Pri Mobystylu sem od leta 2001, skupaj z Jocem pa ga vodiva od leta 2007. Velik del mojega dela predstavlja servis mobilnih telefonov, kjer se z Žanom dnevno ukvarjava z različnimi težavami, ki pestijo naše stranke. Tudi meni je kot vsem pri nas všeč naš kolektiv, moji hobiji so pa predvsem tenis in nogomet. Sam trenutno uporabljam iPhone 6. Od aplikacij na telefonu pa bi najbolj pogrešal Viber.

Gsm servis Ljubljana

ŽAN MESOJEDEC

 

S Mobystylom sem sodeloval že prej, pred pol leta pa sem se vnovič vrnil, ker so mi všeč Mobystylovi delovnik, kolektiv in dobra redna plača. V prostem času igram nogomet, hodim na fitnes, fotografiram, grafično oblikujem in kuham. Spremlja me Samsung Alpha, ker enostavno dela, zato nimam potrebe po katerem drugem. Uporabljam FB, Instagram, Viber, Gmail in Google maps.

POSLOVALNICE ZA MOBITEL SERVIS

Vaše mobilne telefone, ki potrebujejo servis lahko oddate v naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Novem mestu.

poslovalnica-mobystyle-ljubljana-rudnik-2016

LJUBLJANA, SUPERNOVA RUDNIK, 051 300 800

poslovalnica-koper-3

KOPER, SUPERNOVA KOPER, 041 333 373

poslovalnica-mobystyle-ljubljana-siska-2016

LJUBLJANA, MERCATOR CENTER ŠIŠKA, 051 620 620

poslovalnica-mobystyle-novo-mesto-2016

NOVO MESTO, TRGOVSKI CENTER BRŠLIN, 041 782 444

KONTAKT ZA MOBITEL SERVIS

Ibis Trade d.o.o., Celovška 280, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI89630963, Matična št.: 14225700, TRR: DBS d.d.  SI56 19100-0010124720.

VAŠE IME

VAŠ E-POŠTNI NASLOV

VAŠE VPRAŠANJA GLEDE SERVISA MOBILNIH TELEFONOV

One thought on “GSM servis, servis telefonov Mobystyle

  1. Matjaž - oktober 17, 2016

    Kvalitetni gsm servis. Ekipa se res potrudi, da je hitro in ugodno, še tako naprej. Hvala.
    Matjaž

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.